40 assistents al primer networking de BMA del quadrimestre

Events

El passat divendres 6 de Març es va organitzar un networking a l’Espai Emprèn en motiu del començament del quadrimestre. L’esdeveniment, que va comptar amb la presència de 40 assistents, va ser molt fructuós tant per nous socis, els quals van conèixer més bé l’associació i els seus socis més veterans, com per als socis més antics, els quals van poder disfrutar de l’entusiasme i les ganes dels nous integrants de BMA.

Els socis i sòcies van poder gaudir d’un parell d’hores d’intens networking, amenitzat per unes quantes cerveses i aperitiu. Xavier Cervilla com a director d’Esdeveniments i Andreu Rodríguez com a vicepresident van obrir l’acte agraint la presència dels assistents i la col·laboració dels organitzadors, i augurant noves iniciatives i esdeveniments per engrandir la família de BMA, que ja compta amb més de 160 socis.

Des de la web anirem anunciant nous esdeveniments i networkings que es vagin promovent des de BMA, estigueu atents! Podeu trobar les fotografies de l’esdeveniment al nostre Facebook, on us podreu etiquetar i compartir-les!

Comments are closed.