Barcelona Mobile Apps estrena nova web

Barcelona Mobile Apps

Feia temps que es parlava a l’espai Emprèn de muntar un blog per explicar el dia a dia a BMA, juntament amb noticies i novetats perquè tant socis com no socis estiguessin assabentats sobre que es du a terme a l’associació. Aprofitant la implementació del blog i els recents canvis en BMA, s’ha optat per redissenyar tota la web sencera, amb un nou disseny minimalista i totalment enfocat a les xarxes socials.

Blog, esdeveniments i  implementació de xarxes socials

El nou lloc web manté totalment l’esperit BMA, amb un nou toc fresc i actual. S’ha optat per mantenir el logotip, tot i així,  amb unes petites modificacions. Per altra banda, s’han emprat els colors vius d’aquest per el completar el disseny de la web. També destaquem en especial els esdeveniments i la seva corresponent compartició a les xarxes socials per així aconseguir major impacte i que més persones estiguin a l’aguait de que fem dins de l’associació.

Per el moment, l’apartat Cursos es troba en construcció, però en breus podreu veure els espectaculars cursos que estem preparant per aquest any, que no deixaran indiferent a ningú.

La màquina del temps

bma old

Us deixem una fotografia del lloc web antic per que pugeu comparar i us animem a que expresseu les vostres opinions sobre quin us agrada més. També recordeu que podeu enviar-nos qualsevol aspecte a millorar a través del formulari present a la secció Contacta. I es que,  les tecnologies canvien a un ritme frenètic i com a  conseqüència els que fem us d’aquestes hem d’actuar per mantenir-nos al dia.

Comments are closed.