BMA assisteix a la Devfest Barcelona 2015

Events

Avui, ha tingut lloc al Campus Nord de la UPC, la Devfest Barcelona 2015, organitzada pels GDG’s (Google Developer Gropus) de Barcelona, Tarragona, Lleida i l’associació Fiberparty.

Que és un Devfest?

Un Devfest, consisteix en una sèrie de ponències, orientades a desenvolupadors, que tracta les ultimes novetats relacionades amb les tecnologies Google.

Devfest Barcelona 2015

Les ponencies realitzades avui, han tractat de temes tan diversos com poden ser Android Wear i Material Design, per exemple. Entre els ponents, han assistit desenvolupadors d’empreses com Twitter, Tuenti, SoundCloud, Karumi, Redbooth …

Al llarg del dia, diversos membres de la junta directiva de BMA han assistit a diverses ponències, per estar a l’aguait dels últims avanços en tecnologies Mobile.

Durant l’acte de clausura del Devfest, s’han realitzat diversos sortejos i un dels afortunats ha sigut el nostre director de comunicació i sistemes, David García, que ha guanyat un Chromecast.
Resta dir que ha sigut una experiència bastant satisfactòria, ja que hem tingut l’oportunitat de conèixer mes a fons aspectes de les tecnologies Mobile i veure quines són les tendències que estan marcant el sector actualment.

Comments are closed.