BMA forma grups d’aprenentatge d’Android i iOS gratuïts

Formació

Estàs fart de tenir idees genials per una aplicació de smartphone? Doncs estigues atent!

Des de Barcelona Mobile Apps us proposem els nous grups d’aprenentatge d’Android i iOS! Unes sessions que t’introduiran al món de les aplicacions mòbil d’una forma autodidacta i el que és més important, totalment gratuïta!

De que es tracta?

De moment, els grups actuals ens reunim a certes hores prefixades a l’espai Emprèn per tal de treballar entre nosaltres i ajudar-nos mútuament en el aprenentatge i desenvolupament d’aplicacions en Android. Des de l’associació et donarem unes pautes i recursos per tal de començar i el suport d’alguns dels nostres socis més veterans.

Que em pot aportar?

El grup d’aprenentatge estarà format per tota mena de gent amb la qual et podràs relacionar i compartir idees. Un cop assolida una base, pots fer equip de treball amb altres integrants del grup i començar un projecte o seguir ampliant coneixements, sempre amb l’ajuda dels altres i esporàdicament amb el nostre professor d’Android.

Quins altres avantatges puc obtenir?

Si et decideixes a algun grup d’aprenentatge, podràs obtenir descomptes en els cursos d’Android i iOS que la associació ofereix tant per nadal com per estiu. D’altra banda, si tens alguna idea sobre un nou grup, no dubtis en comentar-la amb nosaltres.

A que esperes? Demana més informació a través de la web,o algún dimecres que estem a la plaça de la FIB,  i no deixis passar aquesta oportunitat!

Comments are closed.