BMA participa activament a la Festa FIB i al FòrumTic

Events

 

Barcelona Mobile Apps ha format part, en les últimes dues setmanes, de dos esdeveniments destacats que han tingut lloc a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC): el primer, el FòrumTic, que es va dur a terme el dimecres 29 d’abril; i el segon, la Festa FIB, celebrada el passat divendres  8 de maig.

El FòrumTic, que va tenir lloc a la Plaça de Telecomunicacions, situada al Campus Nord de la UPC, va ser un esdeveniment en que BMA va ajudar en l’organització. L’associació també va aprofitar per tenir presència amb un “stand” amb el qual es va poder apropar a nous socis que estiguessin interessats en el món de les aplicacions per a mòbils.

D’altra banda, la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) va acollir la Festa FIB 2015, una gran celebració que els estudiants de la Facultat d’Informàtica organitzen cada any pel primer divendres no festiu de maig. Va ser una gran ocasió perquè els socis de BMA poguessin reunir-se, aprofitant un dia assolellat, la música, l’ambient festiu  i disfrutant d’una deliciosa paella; així doncs, la festa va servir per fer networking  i crear un vincle més profund entre els socis de Barcelona Mobile Apps.

Comments are closed.