BMA present al concurs Webs al punt .cat

Events

Barcelona Mobile Apps estarà present en l’edició d’enguany del concurs que organitza la Fundació puntCAT per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, Webs al punt .cat.  Aquest concurs consta de dues modalitats, webs i apps, i aquí és on entra la nostra associació.

En la modalitat d’apps, els alumnes i el seu tutor han de presentar una aplicació mòbil que ells mateixos publicaran a qualsevol portal d’aplicacions mòbils habitual (Play Store, App Store…) especificant les seves funcionalitats, innovacions, públic a que està dirigida… Els grups tenen temps fins al dia 30 de gener per a presentar les seves apps.

Barcelona Mobile Apps participarà com a jurat d’aquest concurs amb la representació d’Ivan Payan, el nostre president, i que compta amb bastanta experiència en el món dels hackatons i de les apps.

Podreu trobar molta més informació a websalpunt.cat

Des de l’associació esperem que el concurs sigui tot un èxit i engresqui a noves generacions de joves desenvolupadors, els quals facin créixer el potencial del nostre país com a potència mundial en el sector Mobile.

Us anirem informant!

Comments are closed.