Concurs de les aplicacions dels estudiants dels cursos de BMA

Barcelona Mobile Apps Formació

A principis de Març, BMA va portar a terme un concurs on els estudiants dels cursos de Febrer tant d’Android com d’iOS van exposar una aplicació en la qual van estar treballant individualment. La idea era utilitzar tot allò que havien après per crear una aplicació competent que pogués entrar al mercat d’aplicacions.

Molts estudiants tenen l’aplicació ja desenvolupada, alguns fins i tot ja l’havien penjat a Google Play o AppStore, altres, encara que no tinguessin l’aplicació acabada, van poder exposar les seves idees i els mètodes o les eines que farien servir per portar-la a terme.

BMA va decidir premiar les tres millors aplicacions i donar-los un premi a cadascuna, a la millor aplicació del curs d’Android ia la de iOS se’ls premiava amb un cupó de compra d’Amazon de 40 €, ia la millor aplicació genèrica, 60€.

El premi a la millor aplicació Android va ser per a Lluc Cardoner amb Reminders, una aplicació que et permet apuntar recordatoris i permet associar un recordatori amb una nota de veu.

El premi de la millor aplicació iOS va ser per a Víctor Rius amb la seva aplicació OurNotes, que permet tenir notes compartides en un grup amb altres usuaris.

Finalment, el premi a la millor aplicació global va ser per a Alex Quibus amb Moment, una aplicació que permet veure instantàniament els “moments” de tots dels usuaris. Un “moment” està definit pel temps en què pública, el lloc, la situació de l’usuari, l’ambient i el sentiment que provoca.

1

Des BMA us animem a participar en els propers cursos de formació en aplicacions mòbils, a finals de quatrimestre en tindreu més notícies!

 

Comments are closed.