El teu Vot, una web app d’un membre de BMA et facilita escollir el vot

Aplicacions Barcelona Mobile Apps

Encara no saps que votaràs a les pròximes eleccions del 27S? Ja ho saps però tens curiositat per conèixer amb quina o quines candidatures coincideixes més?

El teu Vot és una aplicació web d’orientació del vot creada en el marc de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015, i desenvolupada gràcies a la col·laboració entre El teu Parlament i apps4citizens.

Programada íntegrament per Albert Segarra, membre de Barcelona Mobile Apps, l’aplicació web es basa en la resolució d’un qüestionari, que ja ha estat completat per gairebé 20000 usuaris, i que consta de 26 preguntes de diferents blocs temàtics: Regeneració democràtica, model territorial, estat del benestar, ciutadania, i territori, ecologia i medi ambient.mac1

Basant-se en les respostes de l’usuari en el qüestionari, l’aplicació mostra, mitjançant uns gràfics, quin percentatge de coincidència té l’usuari amb cada partit.mac2

Cal dir que El teu Vot és una iniciativa que no busca determinar el vot de l’elector, sinó orientar-lo. A més, segons els seus autors, es construeix des del rigor metodològic i la total independència respecte partits i institucions públiques, trets essencials per tal de garantir uns resultats fidedignes als usuaris.

Comments are closed.