Finalitzen els cursos de BMA trencant rècords

Formació

Els cursos oferts per BMA, tant el d’iOS com el d’Android, han tingut una gran acollida per part dels alumnes i en tots els aspectes estem molt contents del resultat final. En aquesta edició hi ha hagut més de 50 inscripcións, superant l’anterior marca rècord que estava en 45 inscrits.

També aquest any s’han donat dos crèdits ECTS per tots els participants que han assolit més del 80% del curs.

Al final dels cursos, vam demanar als alumnes una petita valoració sobre cada curs i cada professor. Les crítiques han estat molt favorables i una immensa majoria dels alumnes estan molt satisfets amb el desenvolupament dels cursos, seguint la tònica de les anteriors edicions.

Els professors, el més destacat als cursos de BMA

El que més s’ha valorat al curs d’iOS han estat els professors Guillem i Pau, que amb un 9.1 de mitjana al·legant que “dominen molt del curs i ajuden als assistents”. Com a novetat, han creat un repositori online on els alumnes podien descarregar l’última versió del codi que s’estava ensenyant en el cas que l’alumne s’estanqués en alguna part.

En el cas de Android, el que més s’ha valorat han estat les classes dinàmiques i la quantitat de temes explicats a classe que han aportat gran coneixement als alumnes. La nota mitjana del professor Aleix ha estat d’un 8.9, que consolida l’èxit dels cursos.

També vam demanar als alumnes què van trobar a faltar i què millorarien en els cursos, que ens ajudarà moltíssim alhora de preparar els del quadrimestre que ve per fer-los millor.

Finalment, donar les gràcies a Cristian Pinto, el nostre Director de Formació, als professors i a tots els assistents per fer possible l’èxit dels cursos d’aquest primer quadrimestre.

Comments are closed.