Noves cares a la junta directiva

Barcelona Mobile Apps

La majoria de l’anterior junta directiva de BMA, es mou més per l’àmbit professional en comptes de l’universitari. A causa d’això, molts no hi podien dedicar temps per participar de manera activa a l’associació i per tant, ha sigut necessari un canvi generacional. Aprofitant la recent incorporació de nous socis, que van expressar les seves ganes d’involucrar-se de manera activa a l’associació, es va optar per realitzar una renovació de la junta directiva.

Qui som?

Som gent jove amb ganes d’impulsar l’associació i amants de les aplicacions mòbils. Pots conèixer una mica més de nosaltres a través de la secció Qui Som.

Els primers passos

La primera reforma i que més es veu es la remodelació de la web, incorporant elements necessari per la comunicació entre socis i gent interessada per l’organització.

Per altra banda, un dels altres objectius principals és crear noves activitats relacionades amb el món de les apps i reunir a gent amb diversos perfils per poder treballar en nous projectes.

Una de les primeres accions es la creació de grups de treball d’autoaprenentatge. Alguns dimecres ens podreu trobar a la plaça de la FIB. Si voleu obtenir més informació sobre que tracta aquesta nova iniciativa i que s’està fent a Barcelona Mobile Apps.

Comments are closed.