Què és Barcelona Mobile Apps i què fem

Barcelona Mobile Apps neix amb la finalitat de crear un punt de trobada entre desenvolupadors i emprenedors del món de les aplicacions mòbils a Barcelona. Amb seu a la Universitat Politècnica de Catalunya, treballem dia a dia per proporcionar una àmplia oferta de formació i estimular a nous talents.

Les principals activitats de Barcelona Mobile Apps son:

  • Donar suport a l’aprenentatge en el desenvolupament d’apps per a Android, iPhone i Windows Phone.
  • Estimular la creació de projectes i procurar el seu èxit:
  • Posant en contacte persones amb talent, idees i recursos.
  • Promocionant i difonent els seus productes.
  • Promovent la col·laboració entre projectes.
  • Organitzar esdeveniments que permetin enfortir els vincles entre els stakeholders del sector de les tecnologies de la informació mòbils.

 

Història de Barcelona Mobile Apps

Barcelona Mobile Apps va ser fundada per Ivan Payan i Muñoz, Mario Dominguez, Sergi Capo del Nido, Marti Joan Nogue, Dani Rivas, Carles Balsach i Abel Elbaile el 10 d’abril de 2011 amb la intenció de crear un punt de trobada de gent interessada en el món mobile (que estava en plena expansió).

Aquests joves van veure que no podien adquirir coneixements en aquesta materia ja que no s’impartia a la universitat i preveien que seria una tecnología disruptiva en el món de les TIC.

Després de 6 anys d’història, l’associació compta ja amb més de 300 socis, fruit de l’esforç de tota la gent que ha passat per l’associació durant aquest temps, i ja és una de les entitats més notòries en el camp universitari i les comunitats de desenvolupadors.

El 10 d’Abril de 2015, amb la incorporació d’Andreu Rodríguez i Donaire com a president, Ivan Payan va ser proposat President Honorífic de Barcelona Mobile Apps, càrrec que va començar a exercir el 24 d’Abril de 2015, el moment en que va abandonar la presidencia.

El 21 d’Abril de 2017 es va renovar la junta directiva de nou, amb la incorporació d’Omar Bouahmed Alavedra com a president, juntament amb un nou equip. L’Andreu Rodríguez també va ser nomenat President Honorífic de Barcelona Mobile Apps el mateix dia.

Omar Bouahmed Alavedra
President
Jordi Foix Esteve
Secretari
Oriol Sancho Solé
Tresorer
Eloi Hernández Tarragó
Vicepresident
Enric Rubio Pacho
Departament de Sistemes
Miquel Gómez Esteve
Departament d'Esdeveniments
Guillem Roselló Baiges
Departament de Comunicació
Quim Baget Salarich
Departament de Formació i Finances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *